Сухоєланецька громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Тематична соціальна реклама

До уваги громадян!

  У сервісних центрах Пенсійного фонду України доступна функція — шеринг цифрового паспорта громадянина України (ID-картки) в застосунку Дія. Це дозволить зекономити час на отримання послуги і дасть змогу уникнути помилок, які можливі під час заповнення документів вручну.  

14:10 07.11.2023

У суботу, 28 жовтня, відбувся пресбрифінг за участі начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма.

Всі дані щодо публічних закупівель мають бути прозорими та відкритими, - Віталій Кім У суботу, 28 жовтня, відбувся пресбрифінг за участі начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма. Говорили на такі теми:   – діяльність робочої групи «Прозорість та підзвітність»;   – проведення закупівель та використання бюджетних коштів;   – підписання меморандуму з представниками правоохоронних органів щодо належного контролю за використанням бюджетних коштів; – поширення практики прозорості та підзвітності на територіальні громади тощо. Відеозапис пресбрифінгу тут  https://youtu.be/GfLdGTp552E Ось публікація на ФБ: https://www.facebook.com/mykoda/posts/pfbid08jszzv52PPDK17ADhtGZtyTddAYNjozNXqxUTi71vWU2NwFp3sNpun6QDhYqMNVCl

09:39 30.10.2023

Надання деяких соціальних та медичних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання

Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 1105 від 23.09.1999 (зі змінами) встановлено, що закупівля соціальних послуг, у тому числі на необхідний догляд за потерпілим, здійснюється та розраховується відповідно до оцінки потреб потерпілого згідно із Законом України «Про соціальні послуги».

09:02 24.10.2023

Якщо у вас виникли питання щодо призначення/перерахунку/виплати пенсій, житлових субсидій та пільг, страхових виплат

Якщо у вас виникли питання щодо призначення/перерахунку/виплати пенсій, житлових субсидій та пільг, страхових виплат ви можете звернутись за  оновленими телефонами “гарячих ліній”, які працюють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

11:48 05.10.2023

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЯКОСТІ ОСВІТИ У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Інформуємо про те, що згідно з пунктом 4.10 плану роботи управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області на 2023 рік, на виконання наказу управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області від 01 вересня 2023 року No 01-11/25 проводиться моніторингове дослідження доступності дошкільної освіти. У рамках дослідження протягом вересня-жовтня 2023 року передбачено опитування керівників, педпрацівників закладів дошкільної освіти та батьків дітей дошкільного віку, у тому числі шляхом анкетування, аналіз статистичних даних про діяльність закладів дошкільної освіти. Ваш заклад дошкільної освіти визначено у вибірковій сукупності Миколаївської області. Враховуючи зазначене, просимо Вас до 22.09.2023 пройти опитування та сприяти участі учасників освітнього процесу в анкетуванні за посиланнями:

10:07 26.09.2023

Хто із членів домогосподарства може звернутися за призначенням житлової субсидії?

Хто із членів домогосподарства може звернутися за призначенням житлової субсидії? За призначенням житлової субсидії може звернутися: • одна із зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, а у разі коли розділені особові рахунки, то кожен, на кого відкрито рахунок; • людина, яка не зареєстрована в житловому приміщенні/будинку, але фактично проживає у ньому на підставі договору оренди житла (або за рішенням суду); • індивідуальний забудовник, будинок якого не прийнято в експлуатацію, у разі, коли йому нараховується плата за житлово-комунальні послуги; • внутрішньо переміщена особа (ВПО), яка не зареєстрована в житловому приміщенні, але фактично проживає в ньому без укладеного договору оренди житла (підтверджується довідкою ВПО). Довідково Перелік осіб, які можуть звернутися за призначенням субсидії, визначено Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 No 848.

08:38 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь