Отруєння грибами: профілактика і перша допомога
Щороку в Україні через отруєння грибами потрапляють до лікарні сотні людей.11:26 19.09.2024
Отруєння грибами: профілактика і перша допомога
Щороку в Україні через отруєння грибами потрапляють до лікарні сотні людей.11:26 19.09.2024
Впровадження системи НАССР в закладах освіти
На сьогоднішній день необхідною вимогою до функціонування підприємств харчування, зокрема й на потужностях закладів освіти, є впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) та створення належного підходу для контролю виявлених ризиків. Адміністрація закладів зобов’язана впровадити та постійно підтримувати функціонування принципів системи HACCP на харчоблоках. Діти дошкільного та шкільного віку є однією з найбільш вразливих верств населення, тому велику увагу слід приділити безпечному харчуванню у шкільних і дошкільних закладах освіти.15:49 11.09.2024
09:23 08.08.2024
10:52 05.08.2024
10:50 05.08.2024
До відома операторів ринку, що здійснюють виробництво та/або обіг харчових продуктів.
Продукти харчування – товар, до якого завжди висуваються жорсткі вимоги, пов'язані з умовами зберігання. Така необхідність пов'язана з його властивостями швидкої втрати свіжості і придатності до вживання, навіть при найменшому відхиленні від температурних режимів, показників вологості та інших факторів.15:22 19.07.2024
46 ОКРЕМА АЕРОМОБІЛЬНА БРИГАДА
Шляхом честі до перемоги!14:20 17.07.2024