Сухоєланецька громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Розвиток громади

Що треба знати про сказ

В умовах війни ризик інфікування на сказ зростає, оскільки на вулицях залишилось багато тварин, які втратили своїх хазяїв або були покинуті ними. Вони не мають гідного догляду, більше ніхто не слідкує за їхньою карткою щеплень, тому потенційний ризик бути інфікованими в українського населення значно зріс.

10:26 15.04.2024

Про проведення громадського обговорення щодо перейменування назв вулиць і провулків на території Сухоєланецької сільської територіальної громади Миколаївського району Миколаївської області

  Керуючись ст. 26, ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи рекомендації комісії з найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів Сухоєланецької сільської громади Миколаївського району Миколаївської області, Сухоєланецької сільської рада оголошує початок проведення громадських обговорень у формі електронних та письмових пропозицій з громадськістю щодо питання перейменування вулиць, провулків в населених пунктах Сухоєланецької сільської територіальної громади.

16:31 19.03.2024

Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Інформуємо, що Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 03 листопада 2023 р. No 1143 «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки» (далі – Постанова), яку розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки відповідно до вимог Законів України «Про адміністративні послуги», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. No 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» і Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 р. No 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів». Також у зв’язку зі змінами, внесеними Законом України від 02 травня 2023 р. No 3063-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки». Більш докладну інформацію можна отримати у Сухоєланецькій сільській раді, за адресою: с. Сухий Єланець вул. Каганова, 35-А.

09:57 24.11.2023

Звертаємо увагу, що з 1 жовтня змінився оператор ГРМ, послугу доставки/розподілу природного газу надає Миколаївська філія «ГАЗМЕРЕЖІ»

Звертаємо увагу, що з 1 жовтня змінився оператор ГРМ, послугу доставки/розподілу природного газу надає Миколаївська філія «ГАЗМЕРЕЖІ»

14:08 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь