Сухоєланецька громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості закупівлі «Тракторний самоскидний причеп з 2-ярусами бортів» код ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 34220000-5: Причепи

Дата: 07.06.2023 09:26
Кількість переглядів: 939

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості закупівлі «Тракторний самоскидний причеп з 2-ярусами бортів» код ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 34220000-5: Причепи, напівпричепи та пересувні контейнери.

 

(оприлюднюється на виконання Постанови КМУ №710 від 11.10.2016р. «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)).

 

 

Найменування

Сухоєланецька сільська рада

Місцезнаходження

56640, Україна, Миколаївська обл., Миколаївський р-н, с. Сухий Єланець, вул. Каганова 35а.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

04376908

Категорія Замовника

Відповідно до ст.2 ч.1 п.1

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

Тракторний самоскидний причеп з 2-ярусами бортів ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 34220000-5 Причепи, напівпричепи та пересувні контейнери

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Відкриті торги з Особливостями

UA-2023-06-02-012920-a

КЕКВ

3110

Строк поставки

З моменту укладення договору до 15.12.2023 року.

Розмір бюджетного призначення

270000,00 грн з ПДВ (1 одиниця)

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275. Зокрема було проаналізовано загальнодоступну інформацію щодо цін, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі в електронній системі закупівель «Prozorro»).

Закупівля Тракторного самоскидного причепа з 2-ярусами бортів з певними технічними і якісними характеристиками обґрунтована наявними потребами Замовника для якісного надання послуг по утриманню територій Сухоєланецької сільської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі – технічні та якісні вимоги до предмета закупівлі

«Тракторний самоскидний причеп з 2-ярусами бортів (Код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 34220000-5 – Причепи, напівпричепи та пересувні контейнери)»

 

Вимоги замовника щодо необхідних технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Інформація про технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, що пропонується учасником процедури в його тендерній пропозиції із зазначенням фактичних характеристик товару*

 

Характеристики

Значення

 

Значення

 
  1.  

Марка

Не передбачено (зазначається учасником)

 

 
  1.  

Модель

Не передбачено (зазначається учасником)

 

 
  1.  

Виробник**

Не передбачено (зазначається учасником)

 

 
  1.  

Країна походження***

Не передбачено (зазначається учасником)

 

 
  1.  

Рік випуску (виробництва)

Не раніше 2022

 

 
  1.  

Повна маса, кг

Не більше 6300

 

 

  1.  

Власна вага, кг

- з 2 ярусами бортів

 

Не більше 1800

 

 

  1.  

Вантажопідйомність, кг

Не менше 4400

 

 

  1.  

Висота платформи, мм

Не більше 1200

 

 

  1.  

Габарити причепа, ДхШхВ, мм

- з 1 ярусом бортів

- з 2 ярусами бортів

 

Не більше

5970х2245х1800

5970х2245х2500

 

 

  1.  

Габарити кузова, ДхШхВ, мм

- з 1 ярусом бортів

- з 2 ярусами бортів

 

Не більше

4200х2245х600

4200х2245х1300

 

 

  1.  

Дорожній просвіт (кліренс), мм

Не менше 350

 

 

  1.  

Кут підйому кузова назад, градусів

Не менше 49

 

 

  1.  

Кут підйому кузова на сторону, градусів

Не менше 45

 

 

  1.  

Розвантажується з

3 (трьох) сторін

 

 

  1.  

Висота 2 ярус бортів, мм (опціонально)

В межах від 500 до 700

 

 

  1.  

Об’єм кузова, м3

- з 1 ярусом бортів

- з 2 ярусами бортів

Не менше

5,2

10

 

 

  1.  

Мінімальна потужність трактора, к.с.

30

 

 

  1.  

Підвіска ресорна

Так

 

 

  1.  

Вісі, шт

2, передня вісь гальмівна

 

 

  1.  

Тип гальмівної системи

Одно контурна, пневматична

 

 

  1.  

Колеса

10,0/75-15,3 (навантаження 2,1 т. при 40 км/год)

 

 

  1.  

Причіпне кільце

Ø40 або Ø50 або Ø90 мм

 

 

  1.  

Гідроциліндр телескопічний

Так

 

 

  1.  

Днище кузова листовий метал профільований, мм

Не менше 1,5

 

 

  1.  

Борти кузова самогнутий метал, мм

Не менше 1,5

 

 

  1.  

Електросистема

12 V

 

 

  1.  

Гарантійне обслуговування

Не менше 12 місяців

 

 

 

* Учасник повинен вказати конкретні технічні характеристики запропонованого товару, що в повному обсязі підтверджують відповідність товару вимогам Замовника без виразів «не менше» / «не більше», «має бути», «повинен» тощо. У разі надання в тендерній пропозиції еквівалента предмету закупівлі учасник повинен вказати технічні характеристики запропонованого еквіваленту з обов′язковим відображенням характеристик у Таблиці 1 цього Додатку. Всі технічні характеристики запропонованого товару повинні бути не гірші1, ніж у замовленому товарі.

** Зазначається учасником найменування виробника із зазначенням організаційно-правової форми (товариство з обмеженою відповідальністю, приватне підприємство тощо).

*** Зазначається учасником процедури закупівлі. Країною походження товару вважається країна, у якій товар був повністю вироблений або підданий достатній переробці відповідно до критеріїв, встановлених Митним кодексом України.

1 - Гірший товар (товар гіршої якості) – товар, технічні і якісні характеристики якого є меншими, більшими, значно відрізняються в бік погіршення (не відповідає, має значні розбіжності, некомплектний тощо).

Не гірше вважаються будь-які технічні характеристики товару, які не зазначені замовником у цьому Додатку як «гірший товар»1, тобто не є гіршими технічними характеристиками.

 

Примітка:

Дане технічне завдання розроблено у відповідності до виробничих потреб та запланованих поточних завдань замовника. Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275. Зокрема було проаналізовано загальнодоступну інформацію щодо цін, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі в електронній системі закупівель «Prozorro»).

У зв’язку із тим, що вичерпний опис характеристик скласти неможливо, то технічна специфікація може містити посилання, на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, а також можуть міститися описи конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів). Отже, з метою дотримання законодавства про захист економічної конкуренції, учасник може враховувати еквівалент або аналог за умов повної відповідності технічним, якісним та іншим характеристикам товару визначеним цією тендерною документацією, тому всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, слід читати з виразом «або еквівалент».

У випадку, якщо технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, таке посилання є необхідним виходячи із необхідності забезпечити максимальну надійність вузлів та агрегатів товару, їх ремонтопридатність та доступність технічного сервісу, безпечність та економічність його експлуатації, а так само в кожному такому випадку будь-яке із зазначених посилань вживається в сукупності із значенням «або еквівалент», при цьому в даному випадку «еквівалент» вживається у значенні, як рівнозначне найменування марки, процесу, типу чи способу виробництва, тощо, що виражається в наявності рівнозначних (однакових) співвідношень відносно всіх технічних та якісних характеристик товару у складі предмету цієї закупівлі, що визначені замовником згідно вимог цієї тендерної документації. Крім того, транспортний засіб (причеп) повинен бути економічним, не вибагливим в експлуатації та стійким до зовнішніх чинників зносу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь