Сухоєланецька громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Рішення сільської ради №2 «Про дозвіл на списання майна комунальної власності Сухоєланецької сільської територіальної громади»

Кількість переглядів: 30
Скликання: 8 скликання
Сесія: XХVІІ сесія сільської ради
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 27.06.2023
Автор: Відділ бухгалтерського обліку та звітності
Номер документу: 2
Назва документу: Про дозвіл на списання майна комунальної власності Сухоєланецької сільської територіальної громади
Прикріплені файли:

Миколаївська область

Миколаївський район

Сухоєланецька сільська рада

________________________________________________________________

 

РІШЕННЯ

 

27 червня  2023 року  № 2                                         XХVІІ  сесія сільської ради

Сухий Єланець                                                                       восьмого скликання

 

Про дозвіл  на списання

майна комунальної власності

Сухоєланецької сільської

територіальної громади

 

Відповідно до ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок відчуження та списання майна комунальної власності Сухоєланецької сільської територіальної громади, затвердженого рішенням сесії Сухоєланецької сільської ради від 23 травня  2023 року № 3 та згідно рекомендацій постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, будівництва, транспорту, зв’язку, екології, благоустрою, комунальної власності, житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища  щодо списання основних засобів,  сільська  рада:

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на  списання комунального майна з балансового обліку Сухоєланецької сільської ради, а саме: приміщення стаціонару лікарні  за адресою: с. Сухий Єланець, вул. Олександра Дедюліна, інвентарний номер 10310005, первісною вартістю - 37165,00 грн., сума нарахованого ізносу - 37165,00 грн., балансовою залишковою   вартістю - 0,00грн., як такого, що знаходиться в аварійному стані, руйнується, непридатне для подальшого використання та підлягає знесенню.

 

2.Списання  майна здійснити згідно Положення про порядок відчуження та списання майна комунальної власності Сухоєланецької сільської територіальної громади, затвердженого рішенням сесії Сухоєланецької сільської від 23 травня  2023 року № 3.

 

3.Доручити начальнику загального відділу сільської ради Віталію ВОЗНЯКУ забезпечити організацію демонтажу обєкта нерухомого майна, вказаного у пункті 1 цього рішення.

4.Відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності оприбуткувати  отримані матеріали з відображенням на рахунках бухгалтерського обліку у порядку, встановленому  згідно чинного законодавства.

 

5.Забезпечити оприлюднення даного рішення на веб-сайті Сухоєланецької сільської ради протягом п’яти робочих днів після його прийняття.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, будівництва, транспорту, зв’язку, екології, благоустрою, комунальної власності, житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища (голова постійної комісії – Казюка О.М.).

 

 

 

Сільський голова                                                              Олександр  ПОСТИКА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь